0
 
Hírek
BrevetCard digitális túrakártya alkalmazás
2023 feb 19.

Sok-sok munka és teszt után végre itt van! 2023-ban a papír alapú túrakártyát leváltja a digitális túrakártya, ami most már mindenki számára elérhető és kötelező lesz a hazai BRM-eken.

A randonneurök már a kezdetektől használják a túrakártyákat a teljesítések igazolására. Szép hagyomány, amit még most is szívesen használunk és valljuk be, jóleső érzés évek múltán ránézni a megsárgult, gyűrött, elázott túrakártyákra hisz mindegyik egy szép emléket, egy jó történetet juttat eszünkbe. Azonban az elmúlt években olyan elvárásokkal szembesültünk, amiket sajnos már nem tud teljesíteni. Egyik ilyen elvárás, hogy egy-egy túrát akár érintésmentesen is tudjuk teljesíteni. A covid rávilágított ennek fontosságára, hiszen volt, hogy azért kellett túrát elhalasztani, mert ugyan kerékpározni már lehetett, de az ellenőrző pontok nem tudták vállalni a pecsételést. A másik gondot a rengeteg papír használat jelenti. A 21. században mindenkinek törekednie kell arra, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, minél inkább karbon semleges legyen. Mi kerékpárosok azt hiszem elég sokat teszünk az ügyben, de még ezen is tudunk javítani. Ha nem is tudjuk teljesen papírmentessé tenni a túrák szervezését, jelentősen tudjuk csökkenteni a papírhasználtot. A digitális túrakártya egyéb előnyeire már a fejlesztés és teszt alatt jöttünk rá. Nincs sorban állás, nem terheljük az ellenőrzőpontokat plusz munkával, szinte bárhol lehet EP (nyugi, azért zömében maradnak a jó bevált helyek), segít megtalálni az EP-t és még sorolhatnám…

Nos, ezért született meg ez az app, Miskolczi Péter, ifj. Miskolczi Péter (és még jópár ember) nem kevés munkájának hála, amiért nem győzők elégszer köszönetet mondani. Köszönet a tesztelő csapatnak is, sok hasznos információval járultak hozzá a fejlesztéshez. Itt egy rövid bemutató videó, ismerkedjetek az alkalmazással, akár már le is tölthetitek.

Extrák
Fiók
2016 © brmhungary.hu