0
 
Hírek
2017
2017 dec 16.

2017

Ez az év az átmenet, a megújulás éve volt. Új magyarországi képviselője lett az Audax Club Parisien-nek, új honlapra költöztek a BRM túrák, ezzel együtt a Randonneurs Hungary, és a régi túraútvonalak mellé számos új került a naptárba. Az egyszemélyes túraszervezést felváltotta a közösségi szerveződés, ahol közösen hozzuk létre a  BRM-eket, ahol bárki, aki kedvet érez hozzá, részt vehet a szervezésben, túraútvonalak kidolgozásában, a túrák lebonyolításában vagy éppen javasolhat útvonalat. Sajnos a résztvevők számában érezhető volt a váltás. A folyamatosan, évről évre emelkedő létszám látványosan visszaesett. Ezt a csökkenést az információ hiánynak, az új oldal ismeretlenségének, és a csak részben megújult túráknak tudhatjuk be. Remélhetőleg a jövőben ismét egyre többen leszünk, igyekszünk minél többekhez eljuttatni a túranaptárat, próbálunk minél több új túrát szervezni. Azt hiszem jó úton járunk, év elején csupán 120-130 regisztrált felhasználója volt az oldalnak, ami év végére megháromszorozódott. 

Túrázók a BRM200 Somogyországon

2017-ben tíz túrák volt, hét darab BRM200-as, egy BRM300-as és egy-egy BRM400, BRM600.  A tíz túrán összesen 264-en indultak és ebből 248-an sikeresen teljesítették az adott távot, ami 93,9%-os teljesítési arány! A összes megtett túra kilométer 66 735, ami az jelenti, hogy több mint másfélszer megkerültük a Födet. Sajnos a csökkenő létszám mellett a hölgyek aránya is csökkent a résztvevők között, mindösszesen 3,5 %-a tartozik (9 fő) az indulók közül a gyengébbik nemhez. A gyengébbik nem jelző jelen esetben nem is állja meg a helyét, ugyanis 100%-ban teljesítették az általuk vállalt távot. 

Összességében véve sikeres évet zártunk, remélhetőleg jövőre még jobb, tartalmasabb, élményekkel teli idényt zárhatunk, sok új Randonneur-rel gazdagodva.

Köszönjük az ide részvételt, munkát, találkozunk jövőre!

 

Extrák
Fiók
2016 © brmhungary.hu