0
 
Hírek
Hogy tudok nevezni?
2018 ápr 12.

A nevezés regisztrációhoz kötött. Erre azért van szükség, hogy a nevezőket tudjuk tájékoztatni a túrákkal kapcsolatos tudnivalókról, egyéb hírekről. Valamint a regisztrációkor megadott adatok alapján vannak kiállítva a túrakártyák, oklevelek. 

A regisztrációhoz a Regisztrálj Most feliratra, vagy  egy-egy esemény leírásánál, a túra adatainál a Regisztráció itt feliratra kell kattintani. A felugró ablakban értelemszerűen ki kell tölteni az adatokat, odafigyelve arra, hogy helyes adatokat adjunk meg. Később is van lehetőség ezeket javítani a belépés után a profilom menüpontban. Regisztrálni csak egyszer kell, később már csak be kell jelentkezni. 

 

A regisztrációval még nem neveztünk egy eseményre sem!

Ha megvan a regisztráció, akkor be kell lépnünk az oldalra, a felhasználó névvel és jelszóval amit megadtunk. Ha esetleg elfelejtetted akkor írj egy e-mailt a randonneurshungary@gmail.com címre.

Sikeres belépés után válasszuk ki az eseményt, amire nevezni szeretnénk és a lap alján kattintsunk a nevezek feliratra. Ismét felugrik egy nevezési ablak. Itt a regisztrációnál kitöltött adatok automatikusan megjelennek, nekünk csak annyi dolgunk van, hogy kiválasszuk, hogy milyen típusú bringával szeretnénk indulni, illetve, hogy kérünk-e emlékérmet. Az ellenőrző kód megadása után már csak el kell küldenünk a nevezést.

A sikeres nevezésről e-mail értesítést fogsz kapni, amiben benne van a nevezési díj fizetési módja is. 

Lehet, hogy első olvasatra bonyolultnak tűnik, de nem tart az egész annyi ideig, mint amíg ezt a pár sort elolvastad. Ha valamiért mégsem sikerül kérj segítséget nyugodtan a fent említett e-mail címen. 

 

 - By Kuzler Béla -

 

 

 

Extrák
Fiók
2016 © brmhungary.hu